24/10

Lamporna inne på Monki var jätteroliga att ligga loch titta på, coola killen :)

24/10

Jag och Dennis har varit på två födelsedagskalas idag. Först hemma hos min morfar sen hemma hos Gustav mormor :) Har blivit bjuden på mycket god mat och fika, man känner sig lagom tjock nu. usch.. det får bli en långpromenad med vagnen imorgon.

23/10

Om någon bara kunde hjälpa mig med någon snygg bloggdesign så skulle det vara roligare att skriva. JU!

19/10

Idag har vi varit på familjecentralen på förmiddagen, åkte hem och käka lite sen kom Carro förbi på besök :) Efetr att hon dragit drog jag och Dennis till Emily där Eve också var. mycket trevligt :)
Dennis somna strax innan 12 ikväll, rätt drygt. men nu sover han äntligen och jag hoppas han gör det länge. Imorgon blir det örebro och provningar av balklänning. spännande!!

18/10

Lillkotten sitter i sin babysitter nedanför datorn där jag spelar hög musik.
Varför inte ta sig en tupplur då? :)

18/10

Våran älskade pojk!
<3

18/10

Vi har inte skrivit på hela helgen men vi har haft fullt upp när Dennis pappa har vart hemma :) Vi har träffat Dennis Gammelmorbror också som var hemma från Göteborg.
Idag tog vi oss en sovmorgon till halv 11 och nu sover Dennis på soffan från och till :) Dags att göra lite lunch snart.

15/10

Det har inte blivit mycket skrivet idag, men vi har haft fullt upp.
Vi gick upp och gick ut på en promenad runt sjön ganska direkt med max, sen drog vi hem till han och gustav och käka hamburgare. det vart endel tvspel på eftermiddagen sen hem till mina föräldrar och kolla på idol och käka igen. helt okej dag :)

14/10

Första bilden på Dennis.
Där är han ungefär 20 minuter.
Så liten och helt underbar :)

14/10

Dennis VILLE INTE somna idag, han ville inte ens ligga i sin säng.
Han fick lite mer kvällis och ett par smällar i rumpan för att få ut lite fisar, då gick det bra och han slockna direkt. man får testa alla olika metoder innan man kommer på vad det var. så nu sover han iallafall :)
Imorrn är det redan fredag igen, veckorna går fort och helgerna går ännu fortare. Gustav kommer hem imorgon, det blir roligt! Då blir det lite far och son mys kan jag tänka, hoppas man kan få vara med på något hörn iallafall :) Sovgott!

14/10

Löprundan gick riktigt bra, orkade faktiskt mer än vad jag trodde att jag skulle göra. Nu gäller det bara att fortsätta så man inte tappar peppen man har. Men det ska nog gå bra det här, har några kilo jag vill bli av med. Nu ska jag fortsätta och mysa med min bebis i soffan innan han ska sova :)

14/10

Dennis och jag har sovit middag, en lång lur vart det idag med.
Jag ska snart klä på både han och mig och bege oss ut för att handla lite :)
Senare ikväll kommer mamma och pappa hit för att passa Dennis medans jag drar ut på min första löprunda på 1 ÅR!!! Det ska bli skönt att komma igång lite igen.

14/10

Dennis har nyss vaknat och gått upp för dagen. han ligger i sitt gym nu och tränar :) Jag håller på och plockar och fixar. vi ska snart mysa till en film tror jag.

13/10

Lillkotten lekte med morbrors iphone ;)
Idag har jag och dennis tagit det väldigt lungt till en början. Sedan åkte vi hem till Lotta, Jalle och deras fina flickor. Alltid lika roligt att träffa dom! Efter det åkte vi hem till Stefan och Emily där det bjöds på FIN fika, tårta från frosth, sockerkaka som jag och dennis bakat på förmiddagen och dammsugare. Inga fel alls!! Men slut är det inte än, sedan laga vi iordning egen sushi! Som jag längtat efter denna sushi. supergott!!
Nu sover lillkillen och ska ska gå och lägga mig för att kolla på berg flyttar in. Godnatt!

12/10

Lillkillen och jag har vart och bowlat med våra vänner ikväll :) Jättekul att träffa alla igen, samtidigt. Blir ju inte lika ofta nu som innan dennis kom, men när man väl träffar dom är det extra kul!
Dennis somna efter 10 minuter i sin säng idag, han lyssna på sin pingu-speldosa och slockna direkt. ska snart lägga mig jag med, först lite kvällsmat :)

9/10

Lördag. vad har vi gjort idag? 
Vi gick upp klockan tio och sen åkte vi direkt ner till Gustav för frukost. Därefter drog vi hem till mamma och pappa, åt lite mat sen kom Stefan och Emily förbi med. Mamma lagade jättegod kycklingsallad.Vi åkte sedan och lånade ett nintendo wii och drog hem till Gustav och Max för matlagning och mario kart.
Nu ikväll är dennis gnällig vilket gör mig irriterad, blir sur på mig själv när han bara grinar och grinar. det är ju inget han kan rå för men jag blir ändå sur och grinig jag med. Inte alls kul. 

8/10

Ska försöka få ordning här i bloggen så fort som möjligt. 
Har dennis i bärselen på bröstet, det gillar han :) 

Tillbaka

Har bestämt mig för att börja blogga igen. Kommer bli mycket om mitt nya liv som mamma åt den finaste killen som finns. Vad vi gör i våran vardag och såklart mycket bilder som man vill dela med sig av. Alltså åter tillbaka i bloggträsket, men med desto mer att skriva om nu än innan. Så, välkomna till min och dennis blogg :)

RSS 2.0